Author: KSEF

Home / KSEF
Themelimi i Ndërmarrjeve Sociale zbutë varfërinë dhe nxitë punësimin në vend
March 4, 2020March 4, 2020
Post

Themelimi i Ndërmarrjeve Sociale zbutë varfërinë dhe nxitë punësimin në vend

Themelimi i Ndërmarrjeve Sociale zbutë varfërinë dhe nxitë punësimin në vend Fondacionit Kosovar për Ndërmarrësi Sociale, organizoi tryezën me temën- Përmbledhje e rekomandimeve për projekt rregulloren mbi procedurat e regjistrimit të ndërmarrjeve sociale të Ligjit nr. 6/L-022 për Ndërmarrjet Sociale, aktivitet i përkrahur nga programi Angazhimi për Barazi (E4E), financuar nga Agjencia e Shteteve të...

#RrjetiKosovarNdërmarrjeveSociale
October 28, 2019January 17, 2020
Post

#RrjetiKosovarNdërmarrjeveSociale

Është iniciative e organizatave të shoqërisë civile me programe të ndërmarrjeve sociale aktive dhe atyre në formim e sipër, sipas ligjeve në fuqi, më qëllim krijimin e një mjedisi të përshtatshëm dhe formal të sektorit të ndërmarrësisë sociale për bashkëpunim dhe zhvillim me organizatat e shoqërisë civile, sektorin e biznesit, donatorët dhe institucionet shtetërore të...

Në mbrojtje të Liqenit të Badocit
November 10, 2015January 18, 2020
Post

Në mbrojtje të Liqenit të Badocit

Best building company with talented team for any occassion. Lorem imsup dolor sit amet. Providing high quality service and expertise eget sagittis.

Protect the Environment
November 8, 2015January 18, 2020
Post

Protect the Environment

Best building company with talented team for any occassion. Lorem imsup dolor sit amet. Providing high quality service and expertise eget sagittis.

Promovimi i Ndërmarrësisë Sociale në Kosovë, përmes rrjetit Kosovar të Ndërmarrjeve Sociale.
October 5, 2015January 17, 2020
Post

Promovimi i Ndërmarrësisë Sociale në Kosovë, përmes rrjetit Kosovar të Ndërmarrjeve Sociale.

Sot, në Prishtinë, është lansuar rrjeti Kosovar i Ndërmarrjeve Sociale. Prezantimi i këtij rrjeti u bë gjate konferencës “Rinia, Ndërmarrësia dhe Platforma e Bizneseve Sociale si një Mundësi e Sfidë për Zhvillim”, ku organizatat e shoqërisë civile me programet e tyre të ndërmarresisë sociale dhe organizata donatoresh u bënë bashkë, me qëllim promovimin e sektorit...

Reduced Littering
Project

Reduced Littering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vestibulum erat at eros viverra vehicula. Ut ultrices aliquet lacus nec gravida. Pellentesque porttitor, augue nec lobortis tempor, neque tellus convallis nisl, in iaculis odio sapien at libero. Sed purus turpis, aliquam in lobortis ut, faucibus eu arcu. Etiam magna tellus, laoreet sit amet nisl a,...

Catch of the Centure
Project

Catch of the Centure

Nullam eget euismod nisi, in feugiat felis. Sed consequat aliquet augue, quis tincidunt sem porta quis. Suspendisse nulla nibh, viverra quis vulputate eu, ultricies suscipit nibh. Aenean ut pulvinar ex. Duis neque erat, dictum ut bibendum ut, scelerisque in quam. Donec tempor ex ut nisi rhoncus, necsan ex. In molestie ante ipsum. Ut eu mi...

Educate Your Children
Project

Educate Your Children

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ut aliquam libero. Phasellus egestas turpis eu feugiat viverra. Etiam luctus tempor diam non ullamcorper. Ut in varius nulla. Sed nec odio vitae ligula pellentesque luctus sit amet volutpat diam. Donec ac sollicitudin nulla. Vestibulum elit libero, mollis nec hendrerit in, gravida a tellus. Mauris massa...

Natural Products
Project

Natural Products

Sed sed ex eget augue euismod posuere non vitae orci. Quisque bibendum eu magna id egestas. Vivamus dignissim vehicula purus, a elementum enim vestibulum rutrum. Nam molestie velit eros, interdum tempor ligula aliquam nec. In ultrices libero nec sapien aliquam, non dictum metus venenatis. Mauris quis massa ut arcu tincidunt gravida. Mauris urna magna, posuere...